Tjänster

Så här fungerar det


Dogwalking är ett perfekt alternativ för den hund som inte kan vara på hunddagis eller som trivs bäst i hemmets lugna vrå men som ändå vill komma ut och få motion och skoj medans husse & matte jobbar. Jag kommer hem till dig och tar ut din hund på promenad för att underlätta din vardag.

Först träffas vi på ett kostnadsfritt informationsmöte som varar mellan 30-60 min, känns allt bra då så skriver vi ett avtal. Vill du få tid att fundera så går det alldeles utmärkt. Du får alla papper med dig hem så ni kan gå genom dessa i lugn och ro och återkomma senare för att skriva på när du bestämt dig för att anlita mig.

När allt är påskrivet blir jag din ”dogwalker”. Jag kommer hem till dig på avtalad tid för att hämta din hund/dina hundar för en runda och troligen plockar vi upp någon fyrbent promenadkompis till på vägen. När jag kommer tillbaka torkar jag tassar (om handduk finns tillgänglig) och ser även till att hunden får nytt friskt vatten och om så önskas ger jag även din hund mat. Har det hänt något speciellt under promenaden så skriver jag ett par rader i din hunds ”dagbok”.

Att rasta hundarna en och en skulle vara en drömsituation för alla, men tyvärr långt ifrån möjligt ur flera perspektiv. Jag rastar hundar i grupp om ca 5-6 individer och försöker variera promenadstråk så att det blir både skogs och stadspromenader. Har du en hund som inte fungerar ihop med andra så tar jag givetvis hänsyn till det och rastar den enskilt i den mån det går. Det är viktigt att du och din hund känner er trygga med oss.